Jon Bergers betraktninger
  For 6 år siden oppdaget jeg internettet. Eller rettere sagt, jeg oppdaget e-post. Selve det store internettet ble fort uinteressant... En masse aviser, hundre tusen sider om popstjerner med kortere holdbarhetstid enn en liter melk og mer porno enn man noen gang kan ha bruk for, ble fort gammeldags.

Men e-posten er magisk. Plutselig hadde jeg et verktøy som ga kverulanten, meningsytreren og dillettanten i meg en mulighet for å gripe inspirasjonen når den kom, for deretter umiddelbart å kunne øse ut av meg de innfall og tankespring jeg plutselig hadde i hodet.

Eskild har vært en jevnlig mottager av noe som etterhvert må være hundrevis av sider med skriblerier. Han har spart på de rareste ting, og følgelig er det viktig at leseren er klar over at alt som finnes her er skrevet bokstavelig talt på et øyeblikks varsel, uten tanke for at det KUNNE blitt spart. Noe er internt, noe er generelt, og andre ting er sikkert bare tøys.

Til syvende og sist er dette ikke noe mere enn en ego-tripp for en skrivefør sjel som kun ønsker at alle burde være mere enig med ham enn det de stort sett er i dag.

Det, samt at jeg virkelig ønsker Arbeiderpartiet dit pepper'n gror.

God lesing!

Jon


 
  Jons